Google Ad

Friday, July 7, 2017

របៀបធ្វើ ជើងទា ចំហុយផ្សិតចិន

គ្រឿងផ្សំៈ
ជើងទា
ជីវ៉ាន់​ស៊ុយ ​
ស្ករស
ខ្ទឹមស​
បីចេង
ប្រេងខ្យង
ម្រេច​
ផ្សិតក្រៀម​
ប្រេងល្ង​

វិធីធ្វើៈ
ជើងទា​ផាក់ឡូវ​ ៥គូ, ខ្លាញ់​ជ្រូកទំហំ ​៥x៥ ស.ម ៣បន្ទះ, ​ផ្សិតចិន​ ៥ដើម, ​ខ្ទឹមស​ ដុំបំបែក ​១០កំពិស​, ឬសជីវ៉ាន់​ស៊ុយ​ ៣ដើម, ​ម្រេចគ្រាប់​ ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ ,​ ស្ករស ​១ស្លាបព្រា​កាហ្វេ​ , ប្រេងខ្យង​ ១ស្លាប​ព្រាបាយ, ​ប្រេងល្ង ​១ស្លាបព្រាបាយ​ , ទឹកស៊ុប​ ១/២ ពែង ,​ ប៊ីចេង ​។ ផ្សិត​ចិន​ ត្រាំទឹក​អោយទន់​ កាត់ផ្នែក​ចាស់​រឹងចេញ ​។ កាប់ជើងទា​ ជាកង់ៗ ​ដាក់​តម្រៀប​ក្នុងឆ្នាំងដី​ ដែល​រៀបខ្លាញ់​ជ្រូក​ ពីក្រោម​ជាស្រេច ​ដាក់ផ្សិត​ចិន ​ខ្ញី ខ្ទឹមស​ ឬសជីរ​វ៉ាន់​ស៊ុយ ​ម្រេច ។ ផ្សំស្ករ​ ប៊ីចេង ​ប្រេងខ្យង ​ប្រេងល្ង​ ទឹកស៊ុប ​ចូលជា​មួយគ្នា​ ស្រោច​ក្នុងឆ្នាំងដី​ បិទ​គម្រប​ ដាក់លើ​ចង្រ្កាន​ ចំហុយ​ រហូត​នៅទឹក​តិចៗ​ ទទួល​ទានជាមួយ​ទឹកជ្រលក់​ជូរ ​និងម្រេច​ម៉ដ្ឋ ៕


No comments:

Post a Comment