Google Ad

Friday, July 7, 2017

របៀបធ្វើ ម្ជូរ​សៀម​រាប​

​​គ្រឿងផ្សំៈ
សាច់មាន់
គ្រឿង​ក្នុង​មាន់
ខ្ទិះ​ដូង
​ត្រកួន
ម្នាស់
ត្រប់វែង
ម្ទេស​ក្រៀម
ម្ទេស​ស្រស់
​ប្រេងឆា
ស្ករស
ម្សៅ​ស៊ុប​
អំបិល

វិធី​ធ្វើៈ
ដំបូងយក​ម្ទេស​ក្រៀម​មក​ចិញ្ច្រាំ​ឲ្យ​ម៉ដ្ឋ​ សាច់​មាន់ ​និងគ្រឿង​ក្នុងត្រូវ​លាងទឹក​ឲ្យស្អាត ត្រ​កួន​កាត់​ជា​កង់ៗ ម្នាស់ និងត្រប់​ហាន់ជា​ដុំ​តូច​ល្មម។
ចាក់​ប្រេងចូលឆ្នាំងឲ្យក្តៅ​ល្មម​រួ​ច​ឆា​ម្ទេស​ក្រៀម សាច់មាន់ ​និង​គ្រឿង​ក្នុង​ឆា​ច្របល់​ចូល​គ្នា ​រួច​ចាក់​ខ្ទិះ​ដូង​ និងទឹក​ចូល​ឲ្យពុះទើប​ដាក់​គ្រឿង​ផ្សំ ​ដូចជា​ ស្ករ​ស ​អំបិល ​ម្សៅស៊ុប និង​បង់​អម្ពិលបន្តិច​ចូល ​ឲ្យ​ពុះ​ទើប​ចាក់បន្លែចូលហើយ​បង់ម្ទេស​ស្រស់​៕


No comments:

Post a Comment