Google Ad

Friday, July 7, 2017

របៀបធ្វើ សម្ល​ម្ជូរ​ពង​ត្រី​

​គ្រឿង​ផ្សំៈ
​ពង​ត្រី ​
កូន​ត្រី ​ឬត្រី​រ៉ស់
ត្រកួន​/ព្រលឹត
ម្អម ​
ខ្ទឹមស
ម្ទេស ​
ម្ជូរអម្ពិលទុំ ​
ប្រហុក
​អំបិល
ស្ករស
​ម្សៅ​ស៊ុ​ប​។

វិធីធ្វើៈ
​របៀប​ធ្វើ​គឺ​មុន​ដំបូង​ដាក់​ដំា​ទឹក​ឲ្យ​ពុះ​ទើប​បង់​ខ្ទឹម​ចិញ្រ្ចាំ ​កូន​ត្រី ​និង​ពង​ត្រី​ចូល​ដំណាល​គ្នា​។​នៅ​​​ពេល​​ដែល​​សម្ល​ពុះ​ម្ដង​ទៀត ​ហើយ​សាច់​ត្រី​ឆ្អិន​ល្អ​នោះ សឹម​ជ្រំ​ម្ជូរអម្ពិល​ទុំ​ និង​ប្រហុក​តិច ​​ឬ​ច្រើន​តាម​ចំណូល​ចិត្ត​។
​បន្ទាប់​​មកទៀត​ត្រូវ​បន្ថែម​គ្រឿង​ផ្សំ​រសជាតិ​មាន​ អំបិល ស្ករស ​និង​ម្សៅស៊ុប ​រួច​ភ្លក្ស​សាប​ប្រៃ​តាម​ការ​គួរ​។​នៅ​ពេល ​ដែល​រស​ជាតិ​​សម្ល​ឆ្ងាញ់​ល្មម​ហើយ ​សឹម​បង់ត្រកួន​/ព្រលឹត​ចូល​រួច​ទុក​មួយ​រំពុះ​ទៀត​​។
​ចុង​ក្រោយត្រូវ​​បង់ម្អម ​និងម្ទេសរួ​ចបិទ​ភ្លើង​ចង្ក្រាន​​៕


No comments:

Post a Comment