គ្រឿងផ្សំៈ
ត្រីអណ្តែង 1 គីឡូ
ខ្ទិះដូង 4 ចានចង្កឹះ
ស្លឹកក្រូចសើច 10 សន្លឹក
រំដេង 1 ដុំ
ត្រូកួនចិន កន្លះគីឡូ
ផ្សិតចំបើង 3ខាំ
ខ្ទឹមសចិញ្រ្ចាំ 1 ស្លាបព្រាបាយ
ទឹកត្រី 2 ស្លាបព្រាបាយ
ស្ករស 1 ស្លាបព្រាបាយ
ម្សៅស៊ុប 1 ស្លាបព្រាបាយ
ខ្លាញ់ 2 ស្លាបព្រាបាយ
ប្រហុក 1 ស្លាបព្រាបាយ
ម្ទេសឆ្អើរចិញ្រ្ចាំ 1 ស្លាបព្រាបាយ
វិធីធ្វើៈ
ត្រីកាត់កង់ៗ ត្រកួនកាត់កង់ៗ រំដេង ហាន់ចំណិតស្តើងៗ។
ដាក់ខ្លាញ់ឲ្យក្តៅ ខ្ទឹមសបំពងឲ្យឈ្ងុយ ដាក់ម្ទេសចិញ្រ្ចាំ ប្រហុក កូរចូលគ្នា មួយសន្ទុះ ដាក់ត្រីអណ្តែង ស្លឹកក្រូចសើច រំដេង ទឹកត្រី ស្ករស ម្សៅស៊ុម ផ្សិតចំបើង ខ្ទិះដូងទុកឲ្យពុះ ទើបដាក់ត្រកួនរួចភ្លក្សមើលជាការស្រេច។
No comments:
Post a Comment